tekstbureau groningen Tekstbureau Smale Schrijft tekstbureau smale schrijft
Tekstbureau Smale Schrijft Curriculum vitae Jan Smale Referenties Informatie Nieuws
Tekstschrijver Jan Smale
Portfolio tekstschrijver Jan Smale Diensten en specialismen Werkwijze tekstschrijver Jan Smale Klanten van Smale Schrijft Contact met Smale Schrijft Groningen
persberichten nieuwsbrieven verslagen

Curriculum vitae Jan Smale

Werkgever: Dienst Onderwijs Cultuur Sport Welzijn (OCSW) gemeente Groningen

Functie: communicatiemedewerker

Periodes: januari-maart 2005 en november 2005-januari 2006 (in totaal zes maanden)

Bij de dienst OCSW heb ik, evenals bij de dienst SOZAWE, tweemaal de communicatie-afdeling versterkt. Ik schreef er artikelen en fotografeerde voor het personeelsblad ‘Aan [Z]’. De eindredactie van dit blad deed ik ook. Verder maakte ik persberichten, folders en advertentieteksten en schreef ik voor intranet en website. Zowel bij OCSW als SOZAWE was ik lid van de projectgroep Stad en Stadhuis, een project om de dienstverlening aan burgers te verbeteren. Ik heb bij beide diensten de interne promotie verzorgd voor een actieweek ter verbetering van de schriftelijke en telefonische bereikbaarheid van de gemeente.

Communicatie oud & nieuw-project

De gemeente Groningen streeft elk jaar naar een veilige en gemoedelijke jaarwisseling en kerstvakantie. Daarom laat de gemeente ieder jaar een groot dancefeest organiseren en wordt er in een groot aantal stadswijken een activiteitenprogramma georganiseerd voor jongeren vanaf ongeveer 12 jaar. De gemeente werkt hierin samen met de politie, Halt en welzijnsorganisatie MJD.
Voor dit project heb ik de communicatie gedaan. Ik zorgde voor interne promotie van het project, schreef persberichten en maakte een grote advertentie voor in de Groninger Gezinsbode. Een ontwerpbureau deed de externe promotiecampagne.

Terug naar cv >


Tekstbureau Smale Schrijft Portfolio tekstschrijver Jan Smale Diensten en specialismen Werkwijze tekstschrijver Jan Smale Klanten van Smale Schrijft Contact met Smale Schrijft Groningen Curriculum vitae Jan Smale Referenties Informatie Nieuws