tekstbureau groningen Tekstbureau Smale Schrijft tekstbureau smale schrijft
Tekstbureau Smale Schrijft Curriculum vitae Jan Smale Referenties Informatie Nieuws
Tekstschrijver Jan Smale
Portfolio tekstschrijver Jan Smale Diensten en specialismen Werkwijze tekstschrijver Jan Smale Klanten van Smale Schrijft Contact met Smale Schrijft Groningen

Curriculum vitae Jan Smale

Werkgever: gemeente Emmen

Functie: communicatiemedewerker

Periode: augustus 2007-februari 2008 (zes maanden)

Bij de gemeente Emmen was ik eindredacteur van het personeelsblad ‘PM’. Ik leidde redactievergaderingen en bereidde deze voor. Ik schreef en redigeerde artikelen, stuurde fotografen aan en beoordeelde drukproeven.
Ik deed in Emmen ook de eindredactie van de ‘Personeelsbrief’, de nieuwsbrief van de gemeentesecretaris voor alle medewerkers. Voor de personeelsbrief herschreef ik ingewikkelde teksten over o.a. arbeidsvoorwaarden tot begrijpelijke informatie.

Project ‘dierenpark en theater’

Emmen heeft een nieuw dierenpark en een nieuw theater. Dierenpark Emmen is verhuisd naar de dichtbij het centrum gelegen Noordbargeres en heet nu ‘Wildlands Adventure Zoo Emmen’. De vrijgekomen plek in het centrum, een terrein van 12 hectare, kan opnieuw ontwikkeld worden.
Voor dit grote project is tijdens mijn periode in Emmen een website gemaakt, waarvoor ik de menustructuur heb bedacht en teksten heb geschreven en herschreven. Ook heb ik voor de stuurgroep de berichtgeving in de media over dit project bijgehouden en geanalyseerd.

Verder heb ik in Emmen uiteenlopende schrijfklussen uitgevoerd zoals:
• verslag van een inwonersbijeenkomst n.a.v. het burgerjaarverslag
• advertentie en redactionele pagina in de ´Studenten Informatie Gids´
• voorwoord burgemeester in programmaboekje Rietplasloop

Terug naar cv >


Tekstbureau Smale Schrijft Portfolio tekstschrijver Jan Smale Diensten en specialismen Werkwijze tekstschrijver Jan Smale Klanten van Smale Schrijft Contact met Smale Schrijft Groningen Curriculum vitae Jan Smale Referenties Informatie Nieuws