tekstbureau groningen Tekstbureau Smale Schrijft tekstbureau smale schrijft
Tekstbureau Smale Schrijft Curriculum vitae Jan Smale Referenties Informatie Nieuws
Smale Schrijft, uut Grunnen
Portfolio tekstschrijver Jan Smale Diensten en specialismen Werkwijze tekstschrijver Jan Smale Klanten van Smale Schrijft Contact met Smale Schrijft Groningen
persberichten nieuwsbrieven verslagen
tekstschrijver groningen

Diensten

Schrijven, herschrijven en corrigeren van alle soorten teksten. Dat zijn de diensten van Tekstbureau Smale Schrijft. De teksten van Jan zijn duidelijk, overtuigend en prettig leesbaar. Jan schrijft voor elk medium, over elk onderwerp en voor alle doelgroepen. Komt uw tekst online te staan? Dan verwerkt hij op natuurlijke wijze de zoektermen waarop u gevonden wilt worden. Zodat uw website goed vindbaar is in Google.

Als zelfstandig professional (zp’er) schrijf ik artikelen voor personeelsbladen, webteksten/SEO-teksten en copy voor intranet. Maar ook: brochures, folders, flyers, nieuwsbrieven, interviews, advertorials, persberichten, brieven, korte promotionele teksten en voice-over teksten. Daarnaast doe ik de eindredactie van personeels- en andere magazines: van het leiden van redactievergaderingen tot het beoordelen van drukproeven.

Verder bedenk ik wel eens een pay-off line en herschrijf, redigeer of corrigeer ik o.a. rapporten en essays. Het afnemen en uitwerken van interviews in de Engelse taal en vertalen van Engels naar Nederlands behoort ook tot de mogelijkheden. Staat uw klus er niet tussen? De opsomming is niet volledig; grote kans dat ik er wel ervaring mee heb. Is uw opdracht echt nieuw voor mij, dan zet ik graag al mijn ervaring, creativiteit en enthousiasme in!

Specialismen

Mijn specialisme is het schrijven van duidelijke, overtuigende en prettig leesbare teksten. Natuurlijk heb ik door opleiding en werkervaring ook wel een aantal inhoudelijke specialismen. Ik heb geschiedenis en journalistiek gestudeerd en heb gewerkt als journalist. Mijn afstudeerscriptie schreef ik over de Socialistische Partij (SP) en ik was bij verschillende gemeenten en de DUO communicatiemedewerker. Ik weet dus het een en ander over geschiedenis, journalistiek, politiek en openbaar bestuur. Door diverse grotere en terugkerende opdrachten ben ik goed ingevoerd op terreinen als sociale zekerheid, onderwijs, beleidsonderzoek, theater, de uitzendbranche, energy, architectuur en medische diagnostiek. Kortom: elk onderwerp kan ik aan. Met mijn pakkende schrijfstijl maak ik er altijd een aantrekkelijk en duidelijk verhaal van.

Interim communicatiemedewerker

Schrijven doe ik meestal in mijn kantoor aan huis in de stad Groningen. Voor interviews, redactievergaderingen of werkbesprekingen kom ik natuurlijk graag naar u toe. Bent u net als Smale Schrijft gevestigd in Noord-Nederland en zoekt u een tijdelijke communicatiemedewerker bij u op kantoor? Ook dat is mogelijk. Ik heb ruime ervaring als interim communicatiemedewerker: bij de gemeenten Groningen, Emmen, Vlagtwedde en bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO). Kijk onder curriculum vitae en u krijgt een indruk van wat ik voor úw organisatie kan betekenen.

Fotograaf

Een professioneel fotograaf ben ik niet, maar met mijn spiegelreflexcamera maak ik goede en scherpe foto’s. Het is voor mij een kleine moeite om bij mijn artikel ook een foto te leveren, van de geïnterviewde(n) of het nieuwe bedrijfspand bijvoorbeeld. Mijn foto’s zijn haarscherp en scherp geprijsd.

Schakel Smale Schrijft in voor:

advertentieteksten / advertorials / artikelen / brochures / zakelijke brieven / corrigeren / communicatie / eindredactie / folders / flyers / fotografie / formulieren / herschrijven / interviews / intranet / jaarverslagen / leaflets / magazines / nieuwsbrieven / personeelsbladen / persberichten / pay-off lines / redigeren / reportages / schrijven /
SEO-teksten / seizoensbrochures / vertalen Engels-Nederlands / voorwoorden / webteksten

 


Tekstbureau Smale Schrijft Portfolio tekstschrijver Jan Smale Diensten en specialismen Werkwijze tekstschrijver Jan Smale Klanten van Smale Schrijft Contact met Smale Schrijft Groningen Curriculum vitae Jan Smale Referenties Informatie Nieuws