tekstbureau groningen Tekstbureau Smale Schrijft tekstbureau smale schrijft
Tekstbureau Smale Schrijft Curriculum vitae Jan Smale Referenties Informatie Nieuws
altijd een passende offerte
Portfolio tekstschrijver Jan Smale Diensten en specialismen Werkwijze tekstschrijver Jan Smale Klanten van Smale Schrijft Contact met Smale Schrijft Groningen
persberichten nieuwsbrieven verslagen
tekstschrijver groningen

U wilt uw schrijf- of redactieklus uitbesteden aan Tekstbureau Smale Schrijft.

Hoe werkt dat?

Op basis van uw informatie bepaal ik de omvang van de klus. Bij voorkeur maken we hiervoor een afspraak. Hebt u geen tijd om een afspraak te maken, dan kunnen we de opdracht telefonisch of via e-mail bespreken. Vervolgens maak ik een offerte. Gaat u hiermee akkoord, dan maken we samen een paar afspraken. Over deadlines en taakverdeling bijvoorbeeld. Vervolgens ga ik snel met uw tekst aan de slag. Gemaakte afspraken worden nagekomen.

VAR-wuo

Tekstbureau Smale Schrijft heeft een ‘Verklaring arbeidsrelatie winst uit onderneming’ (VAR-wuo) van de Belastingdienst. Dit geeft u als opdrachtgever zekerheid. Hierdoor is het namelijk uitgesloten dat de Belastingdienst de werkzaamheden die Jan Smale voor u uitvoert, als werk in loondienst beschouwt. U krijgt achteraf geen loonheffingen van de Belastingdienst.

Leveringsvoorwaarden

Tekstbureau Smale Schrijft hanteert standaard leveringsvoorwaarden. Deze zijn van toepassing op iedere overeenkomst tussen een opdrachtgever en Tekstbureau Smale Schrijft.


Tekstbureau Smale Schrijft Portfolio tekstschrijver Jan Smale Diensten en specialismen Werkwijze tekstschrijver Jan Smale Klanten van Smale Schrijft Contact met Smale Schrijft Groningen Curriculum vitae Jan Smale Referenties Informatie Nieuws